Yüz Maratonu

Sağlık maratonları ile kendinize değer katın!

Kullanıcı Avatarı
Kategorize edilmemiş

Yüz Maratonu

14 Hafta
Tüm seviyeler
187 dersleri
1 testi
1030 öğrencileri

Yüz Maratonu Nedir?

Vücut egzersizlerinin vücudu sıkılaştırdığını ve sağlık açısından önemli olduğunu biliyoruz.  Cildi daha sıkı ve gergin tutmak içinde birtakım egzersizler uygulanabilir. Zamanınızı çok fazla almayacak şekilde birkaç temel hareket ile cildinizi sıkılaştırabilir ve daha genç bir görünüme sahip olabilirsiniz. 

Yüz yogası yaparken önemli olan nokta doğru kaslara doğru sinyaller yollamaktır. Her gün birkaç dakika zaman ayırarak yapabileceğiniz yüz yogası size çok fazla fayda sağlayacaktır. Farklı kas gruplarını çalıştıran hareketlerle yüzünüzü genç bir görünüme kavuşturabilirsiniz. Vereceğimiz egzersizleri haftanın 6 günü en fazla 15 dakika uygulayarak farkı göreceksiniz.

Yüz Maratonunun Faydaları Nelerdir?

Yenilenme sürecini başlatın ve her yaşta vücudunuzu gençleştirin.  Bu, sırt ve boyun ağrılarından kurtulmayı, boyun oranlarını geri kazanmayı hayal edenler içindir.  Ödemi gidermeye kararlı olanlar için, net bir yüz konturu kazanıp derin kırışıklık kurtulmayı sağlar.

Bu maratonda, sadece kas gevşetme üzerinde çalışmıyoruz, aynı zamanda kas korsesi üzerinde derin bir etki programı uygulayarak baş ve boynun tüm dokularını tam anlamıyla canlandırıyoruz.
İlk günden itibaren yüzün orantılarını eski haline getirmek için çalışıyoruz. Tüm egzersizlerden vakit günde birkaç dakika ayırarak sonuç elde edebilirsiniz.
Yüz maratonu sadece bir dizi egzersiz değildir.  Bu, vücudunuzu ustaca ve sevgiyle idare ettiğiniz bir felsefedir. Yüzünüz eski gençliğini yakaladığı zaman, değişimi kendi gözlerinizle göreceksiniz ve
 ayaklarınızın altına bilim tarafından sunulan ve doğa tarafından somutlaştırılan bilgilerden oluşan güvenilir ve sağlam bir altyapı ile bunu birlikte başaracağız.

Mouse sağ tuş kullanmak güvenlik amacıyla kısıtlıdır.
tr_TRTurkish